Werkzaamheden » Mobiele Websites

Mobiele websites

Mobiele telefoonproviders als KPN en Vodafone zijn afgestapt van het aanbieden van telefoonabonnementen met onbeperkt datalimiet. Dit heeft tot gevolg dat consumenten, waaronder uw klanten, steeds meer gaan betalen voor het surfen op het internet via mobiele apparaten als mobiele telefoon of iPad.

Door het optimaliseren van uw website of naast uw website een mobiele website te plaatsen is het mogelijk klanten toch uw bedrijfsvisie te tonen, en tegelijkertijd kost dit uw klanten minder bandbreedte. Veel bedrijven stappen over op dergelijke oplossingen om ook het mobiele publiek te bereiken en optimaal te faciliteren. 

Teqz heeft ruime ervaring met het optimaliseren van uw bedrijf voor mobiele apparaten. Dit is mogelijk via een mobiele website of bijvoorbeeld een 'App' voor de iPhone, iPad of Android toestel. Mobiele sites kunnen plaatjes en filmpjes in een lagere resolutie tonen. De navigatie gaat door middel van grotere buttons en teksten worden korter en bondiger. Tevens kunnen via applicaties bestaande informatievoorzieningen gekoppeld worden met uw (mobiele) website. Voor ieder budget is er een oplossing. 

Responsive design: Één design voor alle apparaten

Met de nieuwste technieken is het mogelijk om met één enkel ontwerp zowel op uw computerscherm als op het scherm van een tablet of smartphone te tonen. "Responsive design" kijkt naar de resolutie van het scherm, en past hierop de vormgeving aan. Zo blijft op ieder medium de weer te geven website duidelijk.

Informeer naar de mogelijkheden!

 

bel directKlik hier voor direct contact