Werkzaamheden » Technisch webbuilding

Web building

Uw creativiteit verlengd met technische kennis

U heeft als reclame bureau, grafisch ontwerper of designer waarschijnlijk wel eens gehoord van de termen HTML5, CSS3, jQuery, Responsive design en CMS, maar weet niet hoe u dit moet toepassen binnen uw product. Deze moderne technieken zorgen voor hoogwaardige opmaak, snellere en zoekmachine geoptimaliseerde websites. Voor dit probleem biedt Teqz u de oplossing.

Door het uitbesteden van het technische deel van uw project kunt u een hoogwaardig product aanbieden dat niet alleen een prachtig (door u) vormgegeven voorkant heeft, maar dat aan de achterkant de modernste technieken gebruikt, technisch zoekmachine geoptimaliseerd is en professioneel hoogwaardig is opgemaakt. De technische beperking waar u op dit moment tegen aan loopt kunnen met een samenwerking omgezet worden in kansen. U krijgt de mogelijkheid uw portfolio uit te breiden met sites die door tot voor kort door u als te complex werden geacht.

Interesse? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0527-860285 voor een vrijblijvende afspraak. Of laat een bericht achter via contact.

bel directKlik hier voor direct contact